Tilaa maa-ainekset suoraan kotipihaasi

Maa-aineksia voi Kangasniemellä nyt tilata säkeittäin kotipihaan. Säkeissä on toimitettu perille multaa, hiekkaa, sepeliä, kuoriketta ja koristekiviä. Toimimme yhteistyössä Jyväskylän Koura-autojen kanssa.

Suursäkkikuljetus on kätevä keksintö. Jos kuorma-auto käy kippaamassa pihaan kuorman multaa, leviää se helposti ajan myötä tarkoitettua laajemmalle alueella. Säkistä maa-aines ei itsestään leviä mihinkään. Suursäkkien avulla maa-ainekset kulkeutuvat kätevästi niin kotipihoille, puutarhaan, mökille kuin myös taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin.

Tutustu eri tuotteisiin TÄÄLLÄ (linkki ohjautuu uudelle sivulle)


Raakapuukuljetukset

Kuljetamme suomalaista raakapuuta metsäteollisuuden tuotantolaitoksille viidellä täysperavaunuyhdistelmällä.

Tarjoamme kuljetuspalveluita myös metsänomistajille.

Tätä kalustoa käytämme myös suursäkkitilausten toimittamiseen. Ajoneuvot soveltuvat nostureineen myös muihin kuljetustehtäviin.

ADR-kuljetukset

ADR-kuljetuksia suoritamme yhteensä neljällä ajoneuvoyhdistelmällä.

Tällä hetkellä kuljetamme kevytpolttoöljyä, dieseliä, bensiiniä sekä erilaisia kemikaaleja. Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa.Vastuullisuus

Huoli ilmastonmuutoksesta ja tieliikenteen päästöistä koskettaa myös meitä. Tekniikan kehittyessä ajoneuvot kuluttavat samassa työssä vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän päästöjä. Kalustomme uusitaankin muutaman vuoden välein mahdollisimman vastuullisen ja kestävän toiminnan mahdollistamiseksi.

Pyrimme toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti minimoimalla tyhjänä ajamisen tehokkaan ajosuunnittelun avulla. Seuraamme kalustomme polttoainekulutusta tarkasti sekä kannustamme ja koulutamme kuljettajiamme taloudelliseen ja ennakoivaan ajoon.